Will you be attending our party ?

miercuri, 21 iulie 2010

Turul lumii in 80 de party-uri

Nu voi aborda chiar 80 de party-uri dar vreau sa va povestesc un pic despre conceptul party-ului I can't feel my face. Nu am gasit o sursa pentru inceputul acestui gen de party controversat, deoarece in jurul lumii au loc de ani de zile. Spun controversat, deoarece in unele tari, cum ar fi Anglia, se discuta interzicerea acestui gen de party-uri dupa ce unii participanti si-au depasit cu mult limita.
Cu toate astea, in jurul lumii, party-urile all you can drink au un mare succes. De la utilizarea conceptului in forma lui pura in Mexic in timpul vacantei de primavara, aruncam un ochi la programul incarcat de bar-uri care au oferte de genul asta in fiecare noapte in New York si apoi mergem mai departe in Orient, in Beijing si Tokyo, unde oferta se limiteaza la un singur tip de bautura servita in regim all you can drink.
Sa nu credeti ca europenii se lasa mai prejos. Party-urile si localurile de acest gen strabat Europa de la Berlin, la Londra si inapoi, la vecinii nostri, in Budapesta .
Nici in Romania, acest gen de party-uri nu lipsesc, dar conceptul all you can drink nu a luat la fel de mare amploare ca in strainatate. El a fost pus in practica atat in Cluj, cat si in Bucuresti.

Cred ca toata discutia asta v-a deschis apetitul pentru acesta petrecere asa ca o sa va spun si care va fi meniul. Avem de toate pentru toate gusturile :
- Cuba Libre
- Vodka-Cola
- Surubelnita
- Vodka-Mela
- Vodka-Tonic
- Whisky-Cola
- Whisky-Energizant
- Bere


3 comentarii:

 1. Cand ati dat copy paste la meniul petrecerilor BAHA v-a alunecat mouse-ul si ati ratat o bautura: wiski-mere ;)

  Pe bune acum, chiar nu puteati sa veniti cu nici o idee proprie pentru petrecerea asta? Pacat...

  RăspundețiȘtergere
 2. Inca o tentativa de a copia BAHA Party si nimic mai mult. Aceleasi slogane, aceleasi meniuri, aceleasi preturi, aceleasi locatii... Iar organizatorii sunt membrii si vechi participanti BAHA.

  Dar plagiatul este oricum o reactie tipica la orice produs bun.

  Ce e cu adevarat urat e ca sterg comment-urile care nu le convin... Denota lipsa de caracter.

  RăspundețiȘtergere
 3. Baaaai...dar macar un nume original puteati gasi...

  RăspundețiȘtergere